Bygherrerådgivning – vi tager udgangspunkt i energivenlige løsninger​

Har du brug for kyndig bygherrerådgivning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Energiløsningen ApS er vi specialister indenfor energioptimering, og vi kan således tilbyde vores rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt.

Vi holder til i Hillerød, og vi tilbyder vores bygherrerådgivning for kunder i blandt andet Frederiksværk, Helsinge, Allerød og andre omkringliggende områder. Skal vi også hjælpe dig?

Få kompetent rådgivning i forbindelse med din byggeproces

Med vores bygherrerådgivning har du mulighed for at få professionel rådgivning i forbindelse med din byggeproces. Idet vi tager udgangspunkt i energivenlige og miljøvenlige løsninger, kan vi tilbyde kompetent rådgivning og vejledning, således at du får det mest bæredygtige og energivenlige hjem med et sundt og behageligt indeklima.

Vi tilbyder også:

  • Løbende kontakt med håndværkerne
  • Udarbejdelse af plan for selve udførelsen
  • Kontrol og tilsyn med at arbejdet bliver udført som ønsket​

Med vores hjælp kan du udnytte din boligs potentiale og på den måde skabe et bedre og billigere sted at bo.

Kontakt os for professionel bygherrerådgivning

Kunne du tænke dig at høre mere om vores bygherrerådgivning, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på vores hjælp? Så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Vi er specialister indenfor energioptimering af boliger, og vi kan således sikre os, at alle de gældende retningslinjer bliver overholdt, ligesom vi kan være behjælpelige i forbindelse med projektering og byggeledelse. Desuden tilbyder vi også energiberegning, solceller og meget mere. 

Vi hjælper kunder fra både Hillerød, Allerød, Frederiksværk og Helsinge, men kommer du andetsteds fra, så hjælper vi naturligvis også gerne.​

Kontakt os i dag! Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services og ydelser, eller ønsker du at bestille et uforpligtende energitjek, så skriv til os gennem formularen i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Energiløsningen ApS

Slotsgade 31,1
​3400 Hillerød

CVR: 41246391 

Kontakt

☎ Tlf.: 23 25 61 15

✉ E-mail: kontakt@energiloesning.dk

Åbningstider

Døgnåbent (bedst med skriftlig kontakt)

Find on map