Energiberegning af huse og tilbygninger

Vi hjælper dig med at vælge den bedste løsning

Skal du have udført en energiberegning af dit hus eller din nye tilbygning? Hos Energiløsningen ApS har vi stor ekspertise med at lave energiberegninger af huse i forbindelse med den påkrævende energimærkning.

Vi hjælper kunder i blandt andet Hillerød, Frederiksværk, Helsinge, Farum, Allerød og omegn, og vi laver også gerne en uvildig beregning af dit hus. Det sker naturligvis i en tæt dialog med dig, så du kan vælge den bedste løsning.

Beregningen dokumenterer husets energibehov

Det gældende bygningsreglement stiller krav om, at der skal laves en energiberegning for nybyggede huse og visse tilbygninger. Denne beregning dokumenterer, at husets samlede energibehov overholder alle krav og regler.

Herefter skal huset energimærkes. Det kan også være fordelagtigt med en beregning af energiforbruget i et ældre hus, hvis du ønsker en energioptimering.

 

Vi tilbyder energirådgivning i forbindelse med både nybyggeri og ældre byggeri, og vi sikrer, at du får en uvildig vurdering og analyse af huset. Her kan vi komme med anbefalinger om alt fra Rockwool og anden isolering til brug af solceller, varmepumper og minivindmøller. Samtidig har vi fokus på at skabe et bedre indeklima i boligen.

Hør mere om muligheden for en energiberegning

Du er velkommen til at høre mere om alt fra energioptimering til energimærkning. Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og om de forskellige krav i bygningsreglementet. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en energiberegning af dit hus eller en tilbygning.​

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services og ydelser, eller ønsker du at bestille et uforpligtende energitjek, så skriv til os gennem formularen i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Energiløsningen ApS

Slotsgade 31,1
​3400 Hillerød

CVR: 41246391 

Kontakt

☎ Tlf.: 23 25 61 15

✉ E-mail: kontakt@energiloesning.dk

Åbningstider

Døgnåbent (bedst med skriftlig kontakt)

Find on map