Få et bedre indeklima i din bolig​

Kunne du tænke dig at få et bedre indeklima i din bolig? Så kan vi hos Energiløsningen ApS hjælpe dig. Vi er en energikonsulent med speciale indenfor energioptimering, hvilket betyder, at vi både har fokus på at gøre dit hjem mere bæredygtigt, gøre det billigere at bo i samt at sikre et bedre indeklima i din bolig.

Fra vores adresse i Hillerød kører vi blandt andet ud til private boligejere i Helsinge, Allerød, Frederiksværk og omegn for at foretage en energiundersøgelse. På baggrund af denne undersøgelse kan vi vurdere, hvilke tiltag der kan optimeres, således at du kan få et bedre indeklima og en mere miljøvenlig bolig.

Hvad er et godt indeklima?

Et godt indeklima er blandt andet kendetegnet ved:

  • At der er frisk luft
  • At der er en lav luftfugtighed
  • At der ikke er nogen giftige gasser eller spore
  • At der er en lav mængde CO2

De fleste lægger først mærke til, hvad et godt indeklima er, når de netop ikke har et godt indeklima. Det kan for eksempel være, at der er skimmelsvamp på vægge eller lofter, eller det kan være, at luften er meget tung.​

Det er dog utroligt vigtigt at have et godt indeklima i sin bolig, da et dårligt indeklima både kan gøre dig og de øvrige beboere syge samt forårsage ubehag.

Hvad kan man gøre for at forbedre indeklimaet?

Der er flere forskellige ting, som man kan gøre for at forbedre indeklimaet. Det kommer dog blandt andet an på, hvad udfordringerne med indeklimaet er. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at foretage en måling af luften i boligen for at kortlægge problemerne, mens det i andre tilfælde for eksempel kan hjælpe at foretage en bedre isolering af boligen.

En af fordelene ved at vælge os er, at vi har fokus på at skabe et bedre indeklima gennem miljøvenlige og energivenlige forbedringer. Det betyder, at vi både kan sikre dig et bedre indeklima, samtidig med at vi kan give dig besparelser på din el- og varmeregning.

Lyder det som noget for dig?

Hvis ovenstående har vækket din interesse, så er du altid velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål. Vi tager med glæde en snak med dig om, hvordan vi kan hjælpe dig til et bedre indeklima.​

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services og ydelser, eller ønsker du at bestille et uforpligtende energitjek, så skriv til os gennem formularen i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Energiløsningen ApS

Slotsgade 31,1
​3400 Hillerød

CVR: 41246391 

Kontakt

☎ Tlf.: 23 25 61 15

✉ E-mail: kontakt@energiloesning.dk

Åbningstider

Døgnåbent (bedst med skriftlig kontakt)

Find on map