Solceller – rådgivning i klimavenlig solenergi​

Vi tilbyder uvildig rådgivning i grøn teknologi

Overvejer du at få solceller på dit hus? Hos Energiløsningen ApS er vi specialister i grøn teknologi og bæredygtige løsninger, der giver et lavere varme- og elforbrug i forhold til din forsyningsleverandør. Samtidig tilbyder vi uvildig energirådgivning.

Vi hjælper kunder i blandt andet Hillerød, Frederiksværk, Allerød, Helsinge, Farum og omegn, og vi assisterer også gerne dig med at få solpaneler. Det sker naturligvis i en tæt dialog med dig.

Solanlæg kan skabe både elektricitet og varme

Vi tilbyder en uvildig analyse af dit hus, så vi kan finde frem til, hvad der er den bedste løsning for dig, hvis du ønsker en mere klimavenlig og bæredygtig varmekilde. Dermed kan du hjælpe dig selv, men også verden.

Solceller er af mulighederne, når du ønsker grøn energi. Solanlæg kan skabe både elektricitet og varme i din bolig. Det vil give dig en lavere el- eller varmeregning. Samtidig kan du være med til at nedbringe CO2-udledningen.​

Vi udarbejder gerne en plan i samråd med dig. Herefter kan vi tage kontakt med de relevante håndværkere, ligesom vi gerne kontrollerer, om de nye solpaneler bliver monteret tilfredsstillende.

Hvad er solcelleanlæg?

Hvad er et solcelleanlæg og hvordan virker det egentligt? En solcelle fungerer ved, at sollysets fotoner aktiverer solcellen, idet partiklerne rammer elektronerne, som får tilført energi og dermed bryder løs.

Det er fotonerne og ikke solstrålerne, som gør arbejdet, og derfor virker de også i et vist omfang, når der er overskyet. Bemærk, at solpaneler og solcelleanlæg er det samme.

Kontakt os for at høre mere om solceller

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om solceller og om priser. Vi fortæller også gerne mere om vores energirådgivning og om, hvordan vi kan lave en uvildig analyse af dit hus. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

​​

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services og ydelser, eller ønsker du at bestille et uforpligtende energitjek, så skriv til os gennem formularen i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Energiløsningen ApS

Slotsgade 31,1
​3400 Hillerød

CVR: 41246391 

Kontakt

☎ Tlf.: 23 25 61 15

✉ E-mail: kontakt@energiloesning.dk

Åbningstider

Døgnåbent (bedst med skriftlig kontakt)

Find on map