​Varmetab – få en uvildig varmetabsberegning

​Få et bedre indeklima og en lavere varmeregning

Vil du gøre noget ved boligens varmetab? Hos Energiløsningen ApS er vi specialister i at skabe grønne og bæredygtige hjem, der samtidig er billigere at varme op. Vi hjælper kunder i blandt andet Hillerød, Frederiksværk, Helsinge, Allerød og Farum samt andre steder, og laver også gerne en uvildig analyse af din bolig.

Energioptimering er et godt sted at starte, hvis du vil hjælpe dig selv og verden. Samtidig kan du få et bedre indeklima og en lavere varmeregning. Løsningen kan være en bedre isolering og en mere miljøvenlig opvarmning. Alt vores arbejde sker i en tæt dialog med dig.

Vi hjælper hele vejen fra analyse til optimering

Vi tilbyder energirådgivning, som består af en uvildig vurdering og analyse af huset. Vi har stor ekspertise med beregning af varmetab i bygninger. En varmetabsberegning kan tage udgangspunkt i hele boligen, men vi kan også kigge på varmetab fra rør, hvis det for eksempel er en ældre ejendom.

 Varmetab vinduer kan også være i fokus, hvis du er usikker på, om vinduerne skal renoveres eller udskiftes.

​Der vil typisk være flere muligheder, når vi afleverer varmetabsberegningen. Først og fremmest tilbyder vi råd og vejledning, så du kan tage stilling til, hvordan du kommer videre med din energioptimering.

Løsningen kan være solceller, varmepumper eller minivindmøller. Det kan også være efterisolering eller nye vinduer. Vi laver gerne en plan i samråd med dig, og vi tager også gerne kontakt med de relevante håndværkere. Desuden kontrollerer vi gerne, om arbejdet bliver udført tilfredsstillende.

Hør mere om analyse og beregning af varmetab

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om muligheden for en varmetabsberegning. Samtidig kan vi fortælle, hvordan vi kan hjælpe, og vi kan vurdere, om det giver mening med en analyse. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede beregning af varmetab i din bolig.

​​

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services og ydelser, eller ønsker du at bestille et uforpligtende energitjek, så skriv til os gennem formularen i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Energiløsningen ApS

Slotsgade 31,1
​3400 Hillerød

CVR: 41246391 

Kontakt

☎ Tlf.: 23 25 61 15

✉ E-mail: kontakt@energiloesning.dk

Åbningstider

Døgnåbent (bedst med skriftlig kontakt)

Find on map